krysztal napisał(a):

Chłop nie podpiera żadnymi liczbami swojego pier.dolenia i jeszcze bredzi coś o mydleniu oczu.
No nie jest kolorowo....
|
Chyba sobie żartujesz że Ci będę zestawienia robił. Jop zrobił jakąkolwiek zmianę w przerwie może w 5 meczach na 19. Każdy kto oglądał mecze dobrze wie jak wyglądają zmiany u Jopa, sprawiają mu wyraźną trudność.
Zawodnicy z pola.
5 naszych zagrało około 900 minut.
6 naszych zagrało miedzy 1200 a 1400 minut.
2 naszych zagrało ponad 1600 minut.
Zagraliśmy 19 kolejek 13 zawodnikami z pola.
Sukiennicki. 191
Bozić 247
Nikaj 114
Omić 134
Baniowski 83
Kawała 77
Staszak 39
Łasicki 270
Jaroch 145
Wszystkich minut było do rozegrania 17 100. Wyżej wymienieni na boisku spędzili w sumie 1300 minut. Co stanowi zawrotne 7,6 %.
Łatwo policzyć że,
13 zawodników z pola zagrało 92,4 % wszystkich możliwych do rozegrania minut.
Zatem rotacja składem była moim zdaniem marginalna, żenująca, kompromitująca dla trenera. Zwłaszcza biorąc pod uwagę porównywalną jakość zmienników. W efekcie drużyna grała z każdym meczem słabiej w wyniku zmęczenia większości piłkarzy.
Karherop napisał(a):

Gwarantuje ze w przekroju calego sezonu w kazdej lidze znajdziesz moment w którym liderujacy zespol zajmuje w przekroju 5 spotkań skandaliczne 6(!!!!!!!) miejsce w lidze w tabeli formy.
Rude dla tej odmiany nie mial 5 takich spotkan z rzedu w ktorych był wyżej niz 6
|
Co wy tak nagle za Rude tęsknicie?

Tu jest pytanie dlaczego Jop nie korzysta z tego co ma? Odpowiadam. Bo nie potrafi, robi zmiany tylko za karę, ale nie za szybko. Dlaczego nie chce się nauczyć innego podejścia? Nie wiem. Tym sposobem efekt jest taki jak pokazałem wyżej.
No ale wiem wiem 10 punktów przewagi i jest super.