grogoriogreg napisał(a):

|
Jest kilka potencjalnych wzmocnień do 1. składu, kilka uzupełnień, kilku młodych zawodników z potencjałem inwestycyjnym. A przecież w Ekstraklasie również kończą się umowy wielu zawodnikom o wyższych umiejętnościach, niż obecnie zatrudnionych w klubie - jednak finansowo wkraczalibyśmy pewnie w tematykę sci-fi.
|
Wielu z tych ktorych tu wymieniłeś to naprawde konkretni zawodnicy ze świetną miniona runda. Bede w sumie zdziwiony jeśli Wisła sie nie połasi i z dwóch grajków z tego grona nie wyciagnie umową od lipca
Wisła na pewno ma sporą przewagę nad resztą 1 ligowców - bo jest jedna noga w esa. Z kolei od zespołów esa ma lepiej rozeznany rynek transferowy 1 ligi i myślę że wielu może przyciągnąć jeśli... Sama bedzie tego chciała. To ze jak chca potrafia przekonać grube nazwiska z polskiego rynku (Ertlthaler, Zwolinski) to juz wiemy.
Co do samego Zjawinskiego, to dziwne gdyby Wisla po prostu nie spróbowała. Choć ja bym większe siły rzucił w kierunku Adamskiego.
O ile teraz pewnie sie skończy na 1, max 2 transferach, to trzeba juz planować te 5-6 kluczowych ruchów latem.