Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2025, 06:16
Cytat:
Ja dalej czekam aż napisze kogo konkretnie Jop miał na danym etapie do dyspozycji i z czyich usług nie zdecydował się skorzystać a mógł.
Przecież pisał. Bozic był i przede wszystkim trzeba było puszczać zamiast Kuziemki Baniowskiego bo skoro obaj są młodzi i Kuziemka wypalił to Baniowski też by wypalił.
Akurat drozd jest na tyle głupi że czasami napisze coś więcej niż tylko hejt czy jakieś ogólne chore tezy. No i później śmiesznie wygladaja takie mądrości.

Przecież drozd też twierdził że piłkarze nie wygrywali za Rude bo problem był w piłkarzach, no głównie Sobczak podciął wszystkim skrzydła bo nie strzelił karnego. A teraz co pisze? Ze słabsze wyniki na koniec źle świadczą o pracy trenera xd Jak trenerem jest PMS to jego wina że wyniki złe. Jak był fajny Rude to mimo średniej 1,4 winni byli tylko pokarze xd

Cytat:
Niestety to trener zadufany w sobie. Jeśli tak dalej będziemy tracić punkty jak ostatnio, to może się spełnić marzenie jarusia001 o 5 miejscu na koniec, z zabawy typerskiej
.

No widzisz lesiu, bo ja się znam na typowaniu, a tak się śmiałeś, że obstawiłem to piąte miejsce. Czekam na przeprosiny. Ewentualnie odszczekaj to co teraz napisałeś
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując