Cytat:
|
Ja dalej czekam aż napisze kogo konkretnie Jop miał na danym etapie do dyspozycji i z czyich usług nie zdecydował się skorzystać a mógł.
|
Przecież pisał. Bozic był i przede wszystkim trzeba było puszczać zamiast Kuziemki Baniowskiego bo skoro obaj są młodzi i Kuziemka wypalił to Baniowski też by wypalił.
Akurat drozd jest na tyle głupi że czasami napisze coś więcej niż tylko hejt czy jakieś ogólne chore tezy. No i później śmiesznie wygladaja takie mądrości.
Przecież drozd też twierdził że piłkarze nie wygrywali za Rude bo problem był w piłkarzach, no głównie Sobczak podciął wszystkim skrzydła bo nie strzelił karnego. A teraz co pisze? Ze słabsze wyniki na koniec źle świadczą o pracy trenera xd Jak trenerem jest PMS to jego wina że wyniki złe. Jak był fajny Rude to mimo średniej 1,4 winni byli tylko pokarze xd
Cytat:
|
Niestety to trener zadufany w sobie. Jeśli tak dalej będziemy tracić punkty jak ostatnio, to może się spełnić marzenie jarusia001 o 5 miejscu na koniec, z zabawy typerskiej
|
.
No widzisz lesiu, bo ja się znam na typowaniu, a tak się śmiałeś, że obstawiłem to piąte miejsce. Czekam na przeprosiny. Ewentualnie odszczekaj to co teraz napisałeś