Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2025, 23:49
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Jop zrobił coś niesamowitego, niezależnie od ujmujących mu tu fachurów.

Ten 'kryzys' z ostatnich kolejek to jest nic innego, jak punktowanie na poziomie naszych poprzednich trenerów, jednocześnie punktując lepiej niż Rudy Rydz a te bałwany dalej po kostkach kąsają, zamiast chłopu pomnik stawiać. Gość po 4 latach wreszcie wziął towarzycho za ryj i zrobił to, czego jego poprzednicy nie potrafili.

Miał przy tym dużo węższą kadrę niż Moskal, Sobolewski czy Rudzielec. Niektórzy próbują tu pieprzyć 3 po 3, że miał lepszy skład niż poprzednicy. Nie ! On stworzył lepszy skład. To on zbudował Kuziemkę, to on stawiał na Dudę kosztem Carbo czy Igbekeme. Miał swój pomysł, stworzył drużynę. To, że teraz chwilowo maszyna się zacięła nie ma znaczenia, on już dawno przebił wszyskich trenerów jacy się tu przewinęli od czasów Maskaanta pod względem wyniku. Jest facet nie-sa-mo-wi-ty. Za co się nie weźmie zamienia w złoto. Mogą sobie hejterzy pierdzielić farmazony ale średnia punktowa mówi sama za siebie.

Oddać należy cesarzowi co cesarskie!

Enough said.
Różne bzdury tutaj czytałem, ale to że Jop ma węższą kadrę niż Moskal (!!), Sobolewski czy Rude to już naprawdę gruby odlot. Zwłaszcza w kontekście Moskala należałoby zapytać czy aby napewno wszystko z Tobą w porządku?

Pominę w ogóle teorię jakoby to Jop zaczął stawiać na Dudę, bo nie wymaga komentarza, ale sprawdź sobie misiu jaką kadrę miał Pan Kazimierz w czasie swojej krótkiej przygody u nas, bo .......isz głupoty których nie da się obronić.

I to piszę ja, który uważałem i uważam zwolnienie Moskala za dobrą decyzję. No ale są jakieś granicę kłamania pod tezę i robienia ....y z logiki...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.12.2025 o godz. 23:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując