Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2025, 17:05
Kamil Broda - spuszczam zasłonę milczenia. Skala ujemna.

Patryk Letkiewicz 6 - Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Anton Chichkan - bez oceny

Mariusz Kutwa 5 - zasłużenie przegrywa rywalizacje o pierwszy skład, myślę że ogólnie rundę zagrał słabiej od Łasickiego. Stoper#4.

Darijo Grujcić 7 - końcówka rundy pokazała jego braki ale środek rundy miał niesamowicie mocny, czy jest to gracz na przyszłość nie wiem.

Wiktor Biedrzycki 8 - najlepszy stoper w drużynie, brawo. Bardzo zyskał na kontuzji AU.

Joseph Colley 2 - po kontuzji bez formy, nasz środek obrony jest najmocniej obsadzony, mimo umiejętności czysto piłkarskich runda zdecydowanie najsłabsza od momentu przyjęcia do Krakowa, do pożegnania w zimie.

Alan Uryga - bez oceny

Igor Łasicki 5 - przyznam że mnie zaskoczył na plus, jako 3 stoper za odpowiednie pieniądze byłbym skłonny go przedłużyć.

Kacper Skrobański - bez oceny.

Jakub Krzyżanowski 6 - wszyscy wiemy że to nie obrońca początek rundy świetny ale im dalej tym gorzej, ze względu na taktykę jaką gramy i swoje ułomności w obronie nie będzie u nas grał w podstawie.

Rafał Mikulec - bez oceny.

Julian Lelieveld 8 - być może najlepszy zawodnik rundy, dawno nie mieliśmy tej klasy zawodnika.

Bartosz Jaroch - pechowa kontuzja, mimo świetnego początku rundy nie podpisywał bym nowej umowy, myślę że jego czas w Wiśle dobiegł końca.

Raoul Giger 7 - lepszy w obronie niż w ataku, myślę że boki obrony Mikulec/Leliveld to optymalne zestawienie.

Kacper Duda 7.5 - być może najlepsza runda w Wiśle, nadal uważam że 8/10 to są jego pozycje na 6 moim zdaniem nie powinien grać.

Ervin Omić 4 - narazie ciężko mówić o rozczarowaniu ale każdy mecz przybliża go do tej łatki. Dla mnie poza uderzeniem nie pokazał żadnych innych atutów.

James Igbekeme 9 - po zawirowaniach kontraktowych chwilę mu zajęło dojście do formy ale jak już ją złapał to jest w wyścigu o najlepszego zawodnika rundy i prawdopodobnie jest liderem.

Marc Carbó 7 - nie rozumiem tego przypierdalania się do Marco na forum, w formie jest naszą 6 do której nikt w składzie nie ma podjazdu, no właśnie w formie, w końcówce niesamowity zjazd jakości, czy to już powoli wiek czy tylko zmęczenie? Zobaczymy na wiosnę.

Wiktor Staszak - bez oceny.

Julius Ertlthaler 7.5 - początek rundy - wejście smoka, przecierałem oczy ze zdumienia jakiego gracza wyciągnęliśmy, im dalej tym gorzej miał okres zjazdu fizycznego, na szczęście złapał drugi oddech w końcowej części sezonu.

Olivier Sukiennicki 1 - dziękujemy za fajne mecze rok temu ale zawodnik do pożegnania.

Dawid Olejarka - nie mamy za co dziękować, do pożegnania.

Frederico Duarte 6.5 - chimeryczny, na pewno nie jest odpowiedzią na jakość w przypadku ewentualnego awansu.

Marko Bozić 5 - późny transfer, po tym kontuzja, zaczynał łapać formę pod koniec rundy i w przeciwieństwie do Omica, daje nadzieję na przyszłość.

Piotr Starzyński - bez oceny

Maciej Kuziemka 7 - wow nasz bohater, świetna runda co nie zmienia tego że pod koniec całkowicie zgasł

Bartosz Talar - bez oceny

Filip Baniowski - nie wiem, za mało grał może wypożyczenie w zimie.

Ángel Rodado 9 - zajechany moim zdaniem, musimy ściągnąć napastnika który pozwoli nie orać nim po 90 minut w każdym meczu.

Ardit Nikaj 4 - Nijak, pokazał jakieś tam umiejętności ale jakieś tam nie znaczy wystarczające na grę u nas.

Szymon Kawała - podobnie jak Baniowski może wypożyczenie.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 08.12.2025 o godz. 22:18.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując