Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2025, 01:38
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czy pozbycie się zimą zbędnego szrotu i uwolnienie możliwości finansowych nie pomogłoby w sprowadzeniu zawodnika pokroju Feiertaga?
Kwiecień lubi nam pomagać poprzez ściąganie od Wisły zbędnych jej piłkarzy.
Swoją drogą: Goku jeszcze tam gra?

O Feiertagu napisałem w kontekście tego, że jest Austriakiem jak Ertlhaler, Grujcic, Omic.
Okazuje się, że ten kierunek daje na razie fajne efekty.
Nikogo się nie pozbędziemy, bo to niezgodne z przepisami. Ani ich nikt od nas nie kupi, ani sami nie odejdą za darmo. Wypożyczenie Sukiennickiego oznacza pewnie tyle że będziemy mu płacić tylko część kontraktu.

As napisał(a):Wyświetl post
Takich zawodnikow jak Nikaj to mozna z krakowskiej B klasy wyciagnac. Gralem to wiem. Tylko te chlopaki nie maja agentow zeby ich polecic i podzielic sie zyskiem w prowizji.

Gdybysmy mieli siatke skautow w regionie to nie trzeba by sciagac paralitkykow z Albanii.
I zawsze musi się znaleźć jakiś bałwan od "młodych zdolnych Polaków którzy nie mają agentów, ale są tak samo zajebiści a nawet lepsi niż profesjonalni piłkarze". I nigdy jakoś tak się nie dzieje.

Że też tacy wizjonerzy nie zbiorą tych chłopakówz B klasy, nie awansują z nimi do pierwszej ligi i nie zarobią na nich kokosów. Pieniądze leżą na ulicy!

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nikaj do nas przyszedł z albanskiej 2 ligi. Z całym szacunkiem to nas stac na lepszych/porównywanych napastników.

Adamski z PGM pol roku temu byl do wziecia za damo, po tym jak wypluła go Warta Poznan. On nie zarabia nawet polowe tego co Nikaj. Wystarczy podobnie pogrzebać w II czy nawet III lidze, jesli szukamy kogos podobnie rozwojowego.

Zima jest szansa zejsc z 3-4 wyższych kontraktów żeby znalazła sie luda w budzecie.

Freitag to fajny zawodnik, ale Kwiecien nie ma żadnego interesu by nam go oddac
Widzę że już Cię swędzi po Sukiennickim, trzeba jakiś szrot z drugiej i trzeciej ligii wciągnąć na kontrakty. Z naszym skautingiem i rozeznaniem to się nie może nie udać.

Ja .......ę...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.12.2025 o godz. 02:19.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując