Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2025, 06:53
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej w tym meczu podobała mi się sytuacja tuż po przerwie, kiedy radośnie zestawiona obrona ustawiła się tak, że Kutwa i Grujcić równocześnie ustawili się na tej pozycji i potrzebowali chwili, żeby ogarnąć że chyba nie tak miało to wyglądać. W międzyczasie na drugiej pozycji był hektar pustego pola.

Ogólnie bardzo podoba mi się koncepcja rotacji totalnej, w której chodzi o to, żeby zawodnik grał, nieważne czy na swojej pozycji. Tak samo robią w rocznikach dziecięcych, więc coś w tym musi być.

A tak na serio, to nie licząc oczywistego blamażu i strat na wizerunku związanych z rozmiarami porażki i poziomem ligowym przeciwnika, to z ulgą przyjąłem, że właśnie całkowicie wyeliminowaliśmy ryzyko tego, że na wiosnę piłkarze będą się koncentrowali na czymś innym niż awans.
Dokładnie, TYLKO AWANS - a PP mógł tylko rozproszyć naszych "gwiazdorów". A tak juz nie mają pokus żeby olewać ligę kosztem czegoś innego.

btw
Styl żenujący... ale cóż
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując