|
Kamil Broda zdecydowanie -1,katastrofalny okres w jego przygodzie z piłką (zmiana po PP,niech on już spie.rdala z Wisły,Markus miał 100 % racji w jego przypadku)
Patryk Letkiewicz 6,niczego jak dotąd nie zawalił,pracy nie miał dużo ale zaliczył kilka bardzo dobrych interwencji
Anton Chichkan bez oceny
Mariusz Kutwa 5,jeden słabszy mecz w Legnicy ale poza tym bardzo pewny,nasza przyszłość (nie zmieniam po PP tylko dlatego,że mam nadzieję,że się ogarnie ale jak widziałem jak od początku spotkania wymieniał uśmieszki z napastnikiem miejscowych wiedziałem,że myślami na pewno nie jest na tym meczu)
Darijo Grujcić 6,bardzo pewny choć ostatnie mecze już z poważnymi błędami,dobre długie podania
Wiktor Biedrzycki 7 zdecydowanie wysoka forma i pewny punkt w obronie
Joseph Colley 2 tak na zachętę i za mecze w PP,choć to chyba jego ostatnie chwile w Wiśle(zmiana na -1 ,jego pokraczne próby prostopadłych podań prosto do nogi przeciwnika były esencją jego gry w Wiśle,teraz mam ogromną nadzieję ,że to był jego ostatni mecz w naszych barwach)
Alan Uryga bez oceny i w sumie nie chciałbym go już oceniać jako piłkarza
Igor Łasicki 4,nie pograł dużo ale w meczach których występował pewny punkt w obronie
Kacper Skrobański bez oceny
Jakub Krzyżanowski 4 (4,5) były mecze bardzo dobre,były i słabe
Rafał Mikulec bez oceny
Julian Lelieveld mocne 6, bardziej skalpel niż przecinak
Bartosz Jaroch 3 początek sezonu zwiastował dobrą a może nawet bardzo dobrą formę w rundzie
Raoul Giger mocne 6 albo słabe 7,taktycznie profesur
Kacper Duda tak jak Giger,od razu widać jego brak na boisku
Ervin Omić 3,na zachętę(bez zmian po PP bo choć momentami był zagubiony na boisku to powinien kończyć mecz przynajmniej z jedną bramką.Na tą chwilę nie ma opcji by wygryzł kogoś ze składu ale potencjał na pewno jest)
James Igbekeme mocne 7,jak już odłożył pierdoły na bok nie schodzi poniżej pewnego dość wysokiego poziomu
Marc Carbó zdecydowanie 7 i mimo pozycji na boisku też bardziej skalpel niż przecinak
Wiktor Staszak 2 na zachętę
Julius Ertlthaler 7,początek rundy wyśmienity,potem spuścił z tonu teraz wydaję się wracać do wysokiej dyspozycji
Olivier Sukiennicki 1,nie wykorzystał szans dawanych od Jopa choć miał ich całkiem sporo
Dawid Olejarka bez oceny
Frederico Duarte 4,jakby grał tak jak ze Stalą to pewnie kręciłby się koło 7(wahałem się czy mu nie obniżyć .Momentami gra tak samolubnie i paralitycznie,że ciężko na to patrzeć)
Marko Bozić 5 na zachętę,widać duży potencjał więc może będzie tylko lepiej(nie zagrał ani jednej dobrej piłki w meczu z Zawiszą.Boję się,że Mielec był po prostu tak mizernym przeciwnikiem,że nawet Sukiennicki w zeszłą niedzielę wyglądałby jak pan piłkarz)
Piotr Starzyński bez oceny
Maciej Kuziemka zdecydowanie 7 mimo słabszej formy ostatnio.I tak jestem zaskoczony jak długo trzymał poziom bo niektórzy po 1-2 meczach wieszczyli mu twarde zderzenie z pierwszoligowymi wyrobnikami
Bartosz Talar bez oceny
Filip Baniowski 3,miejmy nadzieję że wiosną pogra więcej
Ángel Rodado mocne 8,zdecydowanie najlepszy piłkarz pierwszej ligi (chyba Czerepach miał rację)
Ardit Nikaj 2, nie wróżę mu przyszłości w Wiśle(zmiana po PP na 1.Nie ten rozmiar kapelusza.Miał tam piłkę na 2:0 to o mały włos sobie nóg nie połamał.Poziom Sukiennickiego. Broda z Colleyem pomogą mu się spakować)
Szymon Kawała słabe 2,to jak się zaprezentował z hutnikiem moim zdaniem go dyskwalifikuje .
Powód: Bo PP....
Ostatnio edytowane przez krysztal : 05.12.2025 o godz. 09:09.
|