Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2025, 14:36
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No widzisz... zaczęło się od ciebie, kiedy to azor napisał:

a ja zręcznie przerzuciłem zarzuty na Markusa

I poszło... nikt o tobie nie wspomniał.

Nie powinieneś być mi wdzięczny?

Tak, wiem, radzisz sobie sam....
I oczywiście nie miałeś pojęcia że to się skończy tak samo jak poprzednie 50 razy

stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Generalnie to tak ten świat jest skonstruowany, że liczy się wynik końcowy.
A już co do awansu czy jego braku to sytuacja jest jednoznacznie zerojedynkowa.
Chyba, że naszym celem w poprzednich 3 sezonach była gra w drugiej lidze...
Aaa, to wtedy przepraszam, zadanie wykonane, wiwat Prezesek.

Na koniec musze cię ponownie zmartwić.
Generalnie w życiu do nikogo nie żywię nienawiści.
To że próbujesz okładać mnie tą pałką jest mi obojętne a wręcz rozśmieszające. ( wybiórczej się naczytałeś?)
Świadczy to o tym , że nie masz żadnych argumentów i została tylko "pałka".

A co do Królewskiego, mam prawo go krytykować, bo patrząc strategicznie, to jak dotychczas, zdecydowanie na nią zasługuje.
Ja też krytykuję Królewskiego, ale bez epitetów, jednocześnie potrafiąc przyznać że zrobił też sporo dobrego. To dlatego że jestem obiektywny.

Ty i tobie podobni za wszystko złe obwiniacie jego, a wszystkie ew. sukcesy są Jopa i piłkarzy. To skrajna hipokryzja.

I jeszcze jedno - ja nie zgadzam się że liczy się tylko ostateczny wynik, a jeśli nie jest on pożądany to rozwalamy wszystko i zaczynamy od nowa. Ignorowanie obiektywnych czynników zewnętrznych i skupianie się tylko na sobie blokuje rozwój. Wisła Kraków nie funkcjonuje w próżni.

Ta runda to efekt wyciągnięcia wniosków przez Królewskiego - ściągnął piłkarzy nie tylko do składu ale też na ławkę, wzmocnił większość pozycji, zatrzymał kogo się dało i miało to sens, zostawił trenera.
Kierując się logiką Twoją i Tobie podobnych - Jop powinien był polecieć bo nie wypełnił zadania. To że mecz z Miedzią wyglądał jak wyglądał powinno być bez znaczenia.

Na szczęście Królewski nie kieruje się zasadami Kwietnia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.12.2025 o godz. 14:46.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując