Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2025, 13:38
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Niestety, niuanse jak zwykle nie dla Ciebie. Królewski jest oszustem i podłym kłamcą, nic co robi nie może być dobre. Jop jest cudowny i nieomylny, wszystko umie i nie popełnia błędów.
Twoje manipulacje dosięgły himalajów.
Naprawdę nie stać cię na zwykłe słowo "przepraszam"?!!
Za to, że trenerowi, który osiągnął tak fantastyczny wynik sugerujesz " wyciąganie głowy z okrężnicy".

Swoją drogą, kolejną twą manipulacją jest sugerowanie ,iż pisałem że Jop jest "cudowny i nieomylny".
Gdzie?
A co do Jopa, moja opinia jest taka, iż jest to w obecnej chwili najlepszy z możliwych trener dla nas.
Najlepszy a nie nieomylny.
Ocena wynika tylko i wyłącznie z osiągniętego wyniku sportowego.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj było piękne zwycięstwo bo Jop zrobił to czego chcieli krytycy. Posadził na ławce piłkarzy w gorszej formie, reszta zabiegała rywala i zamknęła mecz w 40 minut. Cokolwiek byście nie tworzyli - takie są fakty..

No ja cie...
Jednak to forum ma moc sprawczą.
Jop tak zrobił, bo tak sugerowali mu krytycy...

No to może jeszcze Prezesek zrobi tak jak sugerują mu krytycy

A wtedy ( mając sukces sportowy i finansowy) wszyscy będziemy całkowicie zadowoleni.
Piszę to bez żadnej ironii czy sarkazmu.
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując