Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2025, 20:21
Markus napisał(a):Wyświetl post
Hejterka wraz z całym jego bajdurzeniem można olać, bo na nic więcej nie zasługuje.

Przez 3 lata hejterek zajmował się wyłącznie hejtowaniem i pluciem na Królewskiego, wmawianiem, że już za moment, za sekundę, na 1000% klub czeka totalny upadek i bankructwo - a teraz bezczelnie próbuje ustawiać się w roli kogoś, kto wskazuje, że to inni się mylili, a nie on w swoich chorych i nienawistnych rojeniach.

3 lata swojego życia i twórczości totalnie zmarnował i na niej przegrał, nie osiągnął nic, kompletnie, mnóstwo razy wyszedł na idiotę (jakby nie wystarczało że jest łgarzem i manipulantem) - i chyba nawet dalej nie przeprosił Królewskiego, prawda Droździe? Pytam, bo wiem, że to śledziłeś, a mi mogło coś umknąć

Przeprosił go za swój nieustanny jadowity hejt, który teraz próbuje zamaskować przypisywaniem wszystkich zasług Jopowi, a nie na przykład temu, że mamy obecnie zupełnie inną obronę niż w poprzednim sezonie, gdzie z innymi zawodnikami Jop też sobie nie poradził?
Ale to oczywiste że nie przeprosił, nigdy na to nie liczyłem. Nie ten poziom zaślepienia i bezczelności . Teraz udaje że wynik wziął się z sufitu i jest to zasługa jedynie Jopa. Kabareciarz.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując