Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2025, 00:34
Maine_Coon napisał(a):Wyświetl post
Jak nazwać tych co nazywaja Premiera Polski matołem? Co jest niżej niż matoł? "Patryjota"?
Można ich nazwać ludźmi z ubogim zasobem słownictwa. Tusk to niemiecki pachołek i agent wpływu, kanalia bez skrupułów i polityczny nieudacznik potrafiący tylko czarować głosujących na niego debili, ale na pewno nie jest matołem. Co w świetle powyższych i tak jest bardzo grzecznym określeniem.
Może "matoł" ma lepsze rymy częstochowskie niż "niemiecka świnia"? Jeśli tylko tyle to bardzo delikatnie się z nim obeszli.

Ale ja nie o tym.

Nasza młodzieżówka ładnie opykała Szwecję 0:5, ma komplet punktów i 15:0 w bramkach, a minuty w niej zaliczają Kutwa i Duda. Dawno nie mieliśmy młodych piłkarzy którzy coś grali na tym poziomie i to z sukcesami.

O ile darujemy sobie majaczenia o pierwszej reprezentacji - jest w ogóle o czym pisać w tym temacie. Nie wiem tylko czy nie lepiej żeby Kuziemka grał w niższym roczniku, chociaż jeśli się będzie łapał do szerokiej kadry to może z czasem coś pogra.

No i Brzęczek jak na razie zamyka usta hejterom. Następny mecz to poprzeczka zawieszona o wiele wyżej, remis z Włochami brałbym w ciemno.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.10.2025 o godz. 00:37.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując