|
Nie wiem o co jest ten dosryw do Wieczystej. Wiaodmo, że Kwiecien tam pompuje dużą kasę, przepłaca ale to też nie jest na tyle.duza kasa żeby sobie sprowadzać pilkarzy jak szejkowie.
Z kolei jest to na tyle duża kasa i na tyle mądre przepłacanie (?) że chłop okręgowy klub wprowadził już do I ligi i wcale nie jest mu daleko do ekstraklasy.
Nie wiem skąd te wymagania do Wieczystej, beniaminek w I lidze więc mąka prawo grać słabo, nie awansować, zrobili kilka awansów w kilka lat, przepłacają. Czego się można było po takim projekcie spodziewać? Tego, że Kwiecień będzie budował zespół krok po kroku przez 30 lat? Tego, że nie będzie przepłacał? Tego, że te syte koty przepłacone wygrają wszystko w I lidze i zawojują za rok ekstraklasę?
Chłop się bawi w FMa, za swoje pieniądze, może jakieś swoje ambicje albo chore ambicje spełnia i tyle. Póki co pokazuje że ma rację, jak mu się uda wejść do eklapy to zobaczymy wtedy co przez x lat uda się im osiągnąć. Póki co to widać że robią swoje więc nie wiem o co się do niech rzucać.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|