Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2025, 18:03
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Niestety ale po raz kolejny pokazujesz kompleksy.
Z czego to wynika?
Ja kibicuję Wiśle Kraków i tak w zasadzie jest mi obojętne kto jest jej właścicielem.
Pod jednym warunkiem...
Ze sprawy klubu toczą się dobrze.

Jak się obecnie toczą sprawy ?
Owszem, jesteśmy liderem ale jak popatrzymy nieco szerzej to zbyt różowo to nie wygląda.
Dlatego już od dłuższego czasu straciłem wiarę w Prezeska.

Rozumiem, że ciebie, jako wielbiciela tegoż Prezeska, muszą te działania WK, delikatnie mówiąc, wprawiać w zakłopotanie.
I stąd pojawiają się kompleksy, czego wyrazem są te ironie czy sarkazmy ( skądinąd mało lotne).

A mój pogląd jest prosty.
WK mógł wejść w Wislę i zostać nowym Cupiałem.
Jego pieniądze pracowałyby teraz właśnie dla Wisły, z realną perspektywą osiągnięcia dużych sukcesów w krótkim czasie.
Niestety ale Prezesek postawił wyżej swoje ego i prywatę nad interes klubu.
A u mnie, no cóż, pozostał tylko z tego powodu żal za zmarnowaną szansą.
I tyle.
A los Wieczystej jest mi obojętny.

Ale Ty możesz dalej być optymistą.
Są podstawy, bo przecie mamy Moora

Tu mamy pełną zgodę.
Bardzo będę rad jak Wisła spuści im dziś wpie...l
Ja pokazuję kompleksy? Bo piszę jaka jest prawda? Jeżeli ktoś ma kompleksy to wszyscy Ci którzy patrzą na Kwietnia i jego "projekt"polegający na przepalaniu kasy z nadzieją, że może się uda. Jak na wizjonerskie podejście . Kabaret.

Kwiecień mógł pomóc Wiśle kiedy naprawdę tego potrzebowała czyli w trakcie akcji ratunkowej, wymiękł i tyle. Teraz kiedy klub po latach jest poukładany, biedny jak na swój potencjał ale poukładany nagle wyraził zainteresowanie i wszyscy mają bić pokłony bo ma kasę zarobioną na handlu lekami. Kabaret.

Niech sobie dalej kupuje i opłaca Brleka, Carlitosa, niech awansuje do Ekstraklasy z osiedlowym klubem. Bardzo mu kibicuję, ale po latach tylu go będzie pamiętać co prezesa Miliardera Pniewy.

Dlatego nie pisz mi o kompleksach bo to kabaret.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując