Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2025, 10:17
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jest tu kilku zakochanych w Kwietniu i czego by chłop nie odstawił to zawsze jest lepsze . Wieczysta to zbieranina może kiedyś niezłych grajków, ale żaden niezły grajek z ambicją nie pójdzie do osiedlowego klubu, chyba że odcinać kupony. Wychwalanie potencjału tak stworzonej drużyny trąci kabaretem.
Niestety ale po raz kolejny pokazujesz kompleksy.
Z czego to wynika?
Ja kibicuję Wiśle Kraków i tak w zasadzie jest mi obojętne kto jest jej właścicielem.
Pod jednym warunkiem...
Ze sprawy klubu toczą się dobrze.

Jak się obecnie toczą sprawy ?
Owszem, jesteśmy liderem ale jak popatrzymy nieco szerzej to zbyt różowo to nie wygląda.
Dlatego już od dłuższego czasu straciłem wiarę w Prezeska.

Rozumiem, że ciebie, jako wielbiciela tegoż Prezeska, muszą te działania WK, delikatnie mówiąc, wprawiać w zakłopotanie.
I stąd pojawiają się kompleksy, czego wyrazem są te ironie czy sarkazmy ( skądinąd mało lotne).

A mój pogląd jest prosty.
WK mógł wejść w Wislę i zostać nowym Cupiałem.
Jego pieniądze pracowałyby teraz właśnie dla Wisły, z realną perspektywą osiągnięcia dużych sukcesów w krótkim czasie.
Niestety ale Prezesek postawił wyżej swoje ego i prywatę nad interes klubu.
A u mnie, no cóż, pozostał tylko z tego powodu żal za zmarnowaną szansą.
I tyle.
A los Wieczystej jest mi obojętny.

Ale Ty możesz dalej być optymistą.
Są podstawy, bo przecie mamy Moora

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak im pójdzie to może zremisują, a jak nie to dostaną łomot i tyle.
Tu mamy pełną zgodę.
Bardzo będę rad jak Wisła spuści im dziś wpie...l
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując