Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2025, 16:50
As napisał(a):Wyświetl post
W mojej opinii gdyby Orlik nie dostal czerwonej kartki to bysmy gola nie strzelili bo naciskalby Grujcica i ten by nie uderzal albo by go zblokowal. Zabraklo Lecznej jednego do bronienia i pojawila sie nam szansa, no ale zawsze tak nie bedzie.
Orlik zapracował solidnie na swoją czerwoną kartkę już w momencie jak zarobił pierwsze żółtko swoim prowokacyjnym zachowaniem przeszkadzając nam wznowić rzut z autu na naszym prawym skrzydle przez co także rykoszetem żółtko obejrzał Wiślak. Zawodnik z Łęcznej mógł zarobić drugie żółtko już akcję wcześniej a jak się wpakował w nogi Brodzie to już tylko potwierdził to co mu się należało już wcześniej. Orlik reprezentuje swego rodzaju patologię jaką niektórzy rywale albo nawet większość rywali próbuje uskuteczniać przeciwko nam. Wydaje mi się, że czerwona kartka trochę ostudzi prowokacyjne i nie mające wiele wspólnego z futbolem zachowania naszych rywali w przyszłości albo przynajmniej wzbudzi w nich trochę więcej refleksji nad swoją grą.

Jak absolutnie jestem przeciwko możliwości wprowadzenia nowych przepisów odnośnie linii spalnego (wg. mnie obecne przepisy są optymalne) tak zastanowiłbym się nad wprowadzeniem efektywnego czasu gry z zatrzymywaniem zegara jak w NBA. Chociaż wczorajsze 11 czy 12 doliczonych minut wskazuje, że akurat wczoraj arbiter jeśli chodzi o efektywny czas gry trzymał rękę na pulsie.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując