Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2025, 08:24
Wspolczuje Stolarczykowi, trzeba Lecznej oddac, ze dobrze zagrali i nie zasluzyli na porazke ale kolejny raz traca bramke w samej koncowce. Chlop straci robote bo mu jeden czy drugi zawodnik popelnia indywidualny blad a przeciez to jakich ma graczy w ogole nie zalezy od niego.

Co do nas to ewidentnie widac, ze silniczki w dupach nam troche zdechly i objawia sie to mniejsza intensywnoscia pressingu bo jak doskakujemy to te pol sekundy za pozno zeby przejac lub nalozyc presje i zmusic do bledu.
Jak nie ma tej pary w nogach to pojawia sie tez niedokladnosc i to tez widac w tym ile atakow marnujemy niedokladnym podaniam, zlym przyjeciem czy malo dynmicznym dryblingiem.

Na pewno sie odbijemy i mam nadzieje, ze bedac w tym dolku i tak uda sie uzbierac kilka punktow. Ogolnie rzecz biorac sytuacje na tym etapie sezonu mamy lepsza niz chyba wiekszosc ludzi przewidywala.

Broda... ehhh. Nie wiem jak mozna byc profesjonalnym pilkarzem i nie potrafic przyjac prostej pilki od kolegi. Przeciez nawet jako malolat pewnie gral z kumplami w pilke, nie zawsze stawal na bramke. Przeciez na rozgrzewce jest dziadek. Niepojete dla mnie. W jak slabej formie musi byc Letkiewicz, ze nie zluzowal Brody po poprzednim meczu.

Kolejny mecz, gdzie przeciwnik pozwala nam na wrzutki i mamy ich sporo ale nic z nich nie wynika bo nie mamy wzrostu w polu karnym. Taki Lukasz Sosin to bylby skarb na lawce. Nie wiem dlaczego klub sam sobie odbiera mozliwosci w ataku i nie sprowadzi kogos, kto moglby powalczyc wzrostowo ze stoperami.
Odpowiedz cytując