Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2025, 20:11
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Wieczysta w dotychczasowych 5 wygranych wg mnie dwa razy sie prześlizgnęła - z Pogonia Siedlce u siebie i z Puszcza na wyjeździe.

Remisy z Łęczna i Śląskiem - tu z gry powinny być porażki, ale wyniki w miarę sprawiedliwe.

My z kolei obiektywnie z Pogonia Grodzisk - powinnismy zremisować, z Odrą pewnie wygrać, ale rywal tez mial swoje sytuacje.

Nasza pozycja jest raczej miarodajna, obecna Wieczystej troche powyżej tego co pokazywało boisko.

Jednak juz za 2 tygodnie moze byc kompletnie inaczej, bo ciężko nie oczekiwać że Wieczysta będzie silniejsza gdy chociaż troche nowi zawodnicy się zgraja.

Mecz z nami będzie na pewno fajny do ogladania i otwartym. WK raczej nie pozwoli na takie kabarety jakie odstawiala chociażby Odra.
Mnie chodziło o to, że grając jednego więcej dawali się robić jak dzieci. A jednej wydaje się prawidłowej bramki dla Stali z sobie tylko wiadomego powodu nie uznał sędzia. Tak jak nam sędziowie robią pod górkę tak zaczynają Wieczystą ciągnąć za uszy. Zobaczymy co będzie dalej.

doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Drozd, majaczysz jak zazwyczaj.
Oglądałem to, powinni wygrać wyżej. Strzały 16-4, celne 6-1.
Czerwona kartka dla stali pochopna moim zdaniem.
Zamiast czepiać się W powróćmy do gry z pierwszych kolejek.
Czerwień pochopna, bramka dla Stali nieuznana, ale powinni wygrać wyżej...

Może gdyby sędzia jeszcze jednego z Mielca wyrzucił

Jeżeli sędziowie nie będą promować bandyterki boiskowej przeciwko nam to powrócimy do gry z pierwszych kolejek. Jeżeli dalej będą gwizdać naszym każde dotknięcie przeciwnika, a przeciwnikom nic to będzie kłopot.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.09.2025 o godz. 20:18.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując