Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2025, 16:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Sukiennicki w tym sezonie fizycznie wygląda bardzo dobrze. To podstawowe umiejętności piłkarskie nie dojeżdżają.

Początek sezonu zajechał wielu piłkarzy pierwszego składu, taki Colley zerwał Achillesa bez kontaktu z nikim a wielu piłkarzy też miało zjazdy formy przez cały sezon, w tym Rodado.

Tym głupiej brzmią mitomani chcący jednocześnie atakować Puchar Polski żeby ew. w przyszłym sezonie grać o utrzymanie w Ekstraklasie, w europejskich pucharach i oczywiście - nie można rezygnować z Pucharu Polski

Napisać że debile to mało...
Kto bronił Jopowi zmieniać wcześniej żeby pierwszy skład odpoczął ? Co nam po ławce jak trener do 60 minuty nigdy nie robi zmian? W Pruszkowie z Łks ze Śląskiem wynik 4:0 a ten rzeźbi gołą jedenastką. Tłumaczenie, że po sześciu meczach granych co tydzień mamy kryzys fizyczny to jest ponury żart.

Jak sobie zobaczyłem powtórkę to przyszedł mi do głowy smutny wniosek. Spiskowa teoria. Po prostu wczoraj uatrakcyjnialiśmy ligę i nie mieliśmy w tym temacie nic do gadania. To wszystko tłumaczy, a dzisiejszy wynik Wieczystej tylko mnie w tym utwierdził.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując