Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2025, 14:48
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Do: Markus
Spodziewałem się fikołka i nie zawiodłem się.

Nadal nie rozumiesz?

Obydwaj (Giger i Omric) nie są gotowi do gry.
Tak uważa trener.
Spodziewałem się kolejnych głupot i oczywiście się nie zawiodłem.

Tak wyglądała ławka rezerwowych Wisły podczas meczu ze Śląskiem Wrocław: Patryk Letkiewicz, Igor Łasicki, Joseph Colley, Raoul Giger, James Igbekeme, Olivier Sukiennicki, Wiktor Staszak, Ardit Nikaj oraz Szymon Kawala

Dalej będziesz próbował wmawiać, że według Jopa Giger nie jest gotowy do znalezienia się wśród zawodników rezerwowych i w ogóle do gry? Albo że cokolwiek łączy go i Omcica, których podobno sam klub wynalazł i o których długo zabiegał jako o piłkarzy wartościowych od razu do składu, z Omranim?

Że zabranie zamiast ich Sukienki i Łasicy na coś się przydało w Legnicy?

Fra Mat, kiedyś umiałeś myśleć. Co się stało, że w pewnym momencie zacząłeś myśleć krzywym zwierciadłem krótkich scen pokazywanych przez kamery, tworzyć sobie do nich własną fabułę, kolportować fejki na temat zwolnienia Krzoski i dumać nad tym, co robi z własnym przyrodzeniem Leszek?

Smutne to.
Ostatnio edytowane przez Markus : 30.08.2025 o godz. 14:55.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując