Wyświetl pojedynczy post
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.08.2025, 18:18
Może zanim zbudujemy nowy stadion warto małymi kroczkami, zależnymi od klubu, udoskonalić to co jest. Pamiętam, że ostatnio z ust prezesa, przy okazji umowy z Szachtarem, padło zdanie o znakomitej organizacji meczów na Wiśle. Może na sektorze gold vip to ma jakieś uzasadnienie.
To tak na szybko. Parking na terenach TS-u (wiem, to zależne od Ts-u, ale może dało by się dogadać). Czy naprawdę szczytem możliwości organizacyjno-technicznych jest wystawienie w dniu meczowym na bramie jednego chłopaka obsługującego wjazdówki na vip parking i kasę fiskalną normalnego parkingu. Czy w dniu meczowym nie można otworzyć przed meczem wjazdu od Chodowieckiego jako drugiego ?
Wisienką na torcie wzajemnych złośliwości było wysypanie na tym parkingu hałd piasku i żwiru przed jednym z soldauatowych meczów.
I tak dalej... Takich drobnych usprawnień można by podać wiele. Ułatwiłyby życie, zanim wybudują ten nowy stadion na łąkach

A i w kwestii Niemiec. Widziałem okolice stadionu w Dusseldorfie w czasie meczu. Samochody w każdej uliczce w promieniu dwóch kilometrów, na trawnikach itd. Wielkiej różnicy z okolicami Wisły w czasie meczów nie dostrzegłem.
Odpowiedz cytując