Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2025, 18:47
Dobra, może doprecyzuje bo albo zle zostałem zrozumiany albo źle napisałem. Wiadomo, że coś tam to się można od każdego nauczyć, i nawet najbardziej doświadczona osoba może coś się od żółtodzioba nauczyć, chociażby nawet jakiejś cechy charakteru, która pozwoli lepiej pracować czy rozumieć się z drużyną.
I tak od Rude na pewno można było się nauczyć rozumowania analiz itd bo jeśli serio jest takim analitykiem wybitnym to pewnie Jop mógł coś ciekawego podpatrzeć i się nauczyć. Każdy normalny człowiek jak z kimś pracuje to powie, że no od tego się coś też nauczyłem, od tamtego kolegi też itd Niemniej, chodzi bardziej o to, że żaden z poprzedników nie miał wielkiego wpływu na Jopa, jego nie wiem charakter, talent itd gościu patrząc na tych nieudaczników po prostu najwięcej to się nauczył od nich czego nie robić.

Rozpisalem wszystko, wiem że ludziom niw chce się czytać długich postów. Ale rozwala mnie jak tu niektorzy dalej pieprzą, że tamci go wiele uczyli, że teraz jest lepsza kadra, Jop lepiej trafił itd xd

....a, wszystko pokazałem, że chłop z wejścia robi wyniki, z kadrą która chwilę wcześniej przegrywała prawie wszystko. Każdy nowy transfer się sprawdza, może też dlatego, że Jop jest ogarnięty? Zbudował Kuziemke, zbudował Dudę i Krzyżanowskiego, nawet Rodado przy nim jest jeszcze lepszy. Tak, gościu jest póki co cudotwórca bo momentalnie zlepił to gówno, a dostając czas w lecie i więcej możliwości układania pod siebie tj transfery, zrobił potwora.
Garaż przegrał ale na prawdę pechowo. Gdyby wtedy miał więcej farta to może i z marszu by był zrobiony awans sezon temu
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 26.08.2025 o godz. 18:59.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując