Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2025, 20:46
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Nie no, rozważań pt. "Ciśnijmy w PP żeby od razu po awansie grać w pucharach" to się po 6 kolejce nie spodziewałem XDD

Ludzie, spokojnie. Aż sobie sprawdziłem z ciekawości 1 ligowy sezon 21/22 czyli ten w którym ligę rozdupcyła Miedzianka, i nie uwierzycie, pierwsze 6 kolejek z bilansem 6-0-0 i bramkowym 10-2 zaliczyła nie Miedzianka a... Korona Kielce Która następnie po tej serii w kolejnych 11 meczach do końca rundy wygrała CAŁE 2, 5 zremisowała i 4 wdupiła. Skończyli rundę na 5 miejscu a do esy awansowali po barażach grając dogrywkę w finale z Chrobrym Głogów

Też się jaram, też jestem zachwycony formą i niech ta chwila trwa, ale ....A, lodu Myślałem, że ocipieje jak usłyszałem wczoraj na trybunach "Wisełko nasza coraz bliżej ekstraklasa". Przecież.to jest jawne proszenie się o kłopoty
W zeszłym sezonie Łęczna zaczęła sezon tak samo Termalica (6-1-0), a potem nie wygrała do końca roku ŻADNEGO meczu. Ale co z tego? Wszystkie te drużyny bardziej się czołgały niż grały. Ciężko to porównać. Nie piszę, że zdobędziemy w tym roku 57 punktów, ale potencjalnie możemy punktować lepiej niż Termalica w zeszłym roku. Chyba, że z jakiegoś powodu nasze wyniki odwrócą się o 180 stopni, ale ciężko mi w to uwierzyć, bo ta drużyna potrafi wygrywać nawet jak gra po prostu słabo (Grodzisk).
Ostatnio edytowane przez Arked : 25.08.2025 o godz. 21:01.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując