Wyświetl pojedynczy post
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2025, 19:35
Stelio napisał(a):
Nie no, rozważań pt. "Ciśnijmy w PP żeby od razu po awansie grać w pucharach" to się po 6 kolejce nie spodziewałem XDD

Ludzie, spokojnie. Aż sobie sprawdziłem z ciekawości 1 ligowy sezon 21/22 czyli ten w którym ligę rozdupcyła Miedzianka, i nie uwierzycie, pierwsze 6 kolejek z bilansem 6-0-0 i bramkowym 10-2 zaliczyła nie Miedzianka a... Korona Kielce Która następnie po tej serii w kolejnych 11 meczach do końca rundy wygrała CAŁE 2, 5 zremisowała i 4 wdupiła. Skończyli rundę na 5 miejscu a do esy awansowali po barażach grając dogrywkę w finale z Chrobrym Głogów

Też się jaram, też jestem zachwycony formą i niech ta chwila trwa, ale ....A, lodu Myślałem, że ocipieje jak usłyszałem wczoraj na trybunach "Wisełko nasza coraz bliżej ekstraklasa". Przecież.to jest jawne proszenie się o kłopoty
O to to.

Też się cieszę, że nie ma przypału na początku sezonu, jak to bywało w przeszłości, ale niektórym to już naprawdę fantazja się za bardzo uruchomiła. Na tym forum jest jakaś dziwna tendencja do popadania w skrajności. Dziś Jop i spółka są bohaterami, a po kilku porażkach i słabszej serii będzie: "wypad pajacu".

Lodu, ludzie, bo nawet jeszcze 1/3 sezonu nie rozegrana, a tu jakieś mocarstwowe wizje o dominacji w lidze, zdobyciu Pucharu Polski i podboju Lidze Konferencji. Romek Giertych by się uśmiał.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując