|
Super pilka od Wiktora Staszaka na 5:0,napedzajaca Krzyzanowskiego. Bardzo ladna akcja,po odbiorze Staszak zrobil to,co pomocnik powinien,ladnie schodzil po srodkowej linii i lewa noga zagral piekna pilke,na dwa tempa, na dobieg,z lekkim kozlem,tak dokladna,ze Krzyzanowski mogl ja grac z pierwszej. Brawo Wiktor ! Bardzo przyjemnie patrzy sie na polska mlodziez w Wisle. Biegaja,wychodza na pozycje,graja bez kompleksow. Pewnie przyjda wahania formy,dobrze byloby tez,zeby takiego Kuziemke troszke przyoszczedzac,kiedy wynik jest ustalony,ale przy szerszej kadrze mam nadzieje,ze Jop bedzie madrze zarzadzal zespolem. Wciaz przecieram oczy,patrzac na gre kilku pilkarzy w tym sezonie,okazalo sie,ze cierpliwosc poplaca,i wielu nagle potrafi odebrac pilke,wyjsc do wysokiego presingu,a z rozegraniem jest teraz o wiele lepiej,takze pod presja. Co do Biedrzyckiego,to zlapal lepsza forme,ale dzisiaj zanotowal jak dla mnie kilka strat. Przypomina sie slynne haslo z Moneyball : We may never lose again ! ;-)
Staszak,oczywiscie,dzieki fansorina za poprawke
Ostatnio edytowane przez wyar : 25.08.2025 o godz. 11:30.
You'll never know...
|