Cytat:
|
Ze wszystkim się zgadzam, ale nie wierze, że Rodado zarabia tylko 50 koła miesięcznie.
|
No właśnie sam już się zakołowałem i nic nie wiem. Ktoś tu też pisał, że teraz po podwyżce zarabia więcej niż Fernandez u nas zarabiał.
Cytat:
Prowadzący rozmowę Jakub Olkiewicz i Leszek Milewski dopytali działacza o dokładną kwotę zarobków Hiszpana.
- 120 tysięcy pensji?
- Bardzo ciepło - odparł Dróżdż.
|
W google jak wpisywałem to właśnie te kwoty rzędu 50 tys wyskakują ale też latają kwoty, że w 2 lidze tureckiej mu oferowali 700 tys EURO. Czyli jakieś 250 tys złotych miesięcznie.
Także jajca pewnie są takie, że w I lidze chłp u nas zarabia nie 50 czy 120 tys tylko bliżej 150-200 tys zł miesięcznie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.