Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2025, 11:53
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze jedno spostrzeżenie, co prawda na tle żenującego Znicza, ale jednak.

Igbekeme pokazał wczoraj, że może być opcją na pozycję numer 10. Będą trudniejsze mecze, w których trzeba będzie wrzucić Omicia z Carbo na 6/8, a Ertlthaler nie będzie dostępny do gry to James może być rozwiązaniem.

Gra tyłem do bramki, dynamika, pokazywanie się do piłek, technika, a po wczoraj eksperci tvp jeszcze będą mogli dodać, że "potrafi uderzyć"
Oczywiście, że może być opcją, zarówno na dziesiątkę jak i na ósemkę, o czym wiele razy w przeszłości już pisałem i co mam nadzieję zobaczymy jeszcze w tym długim sezonie. Odejście Zwolińskiego otwiera wiele możliwości dla drużyny, które przy nim w składzie byłyby trudne do wprowadzenia.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując