TSA napisał(a):

|
Najsłabsi dzisiaj u nas Duda i jak zwykle Sukiennicki,a reszta w miarę przy tragicznym przeciwniku
|
leszekpw napisał(a):

Nie no kurde panowie, każdy ma prawo do swojej opinii ale dzisiaj postawiłem sobie za cel dokładne oglądanie Dudy i wydaje mi się, że momentami byl naszym najlepszym graczem. W pierwszej połowie chłopak się nie zatrzymywał, ogrywał graczy Znicza jak dzieci, zawsze był pod grą a do tego zaliczył asystę palce lizać. W drugiej połowie faktycznie opadł z sił ale zrównywanie go do Sukiennickiego i nazywanie najsłabszym zawodnikiem drużyny to mocna przesada. Mam wrażenie, że doszliśmy do etapu gdzie co poniektórzy mają już przygotowaną wiadomość "Duda - dno" zanim mecz się nawet rozpocznie.
Dodam tylko, że nie jestem jego największym fanem i do tej pory sam miałem dużo zastrzerzeń co do jego skuteczności i etyki pracy na boisku. W tym sezonie widzę jednak znaczną poprawę co odzwierciedlają wyniki drużyny - chyba mało kto teraz wygrywa 5 meczów pod rząd strzelając w nich 23 gole ze środkowym pomocnikiem który się do niczego nie nadaje.