Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2025, 21:24
Cytat:
Pierd... pesymisty jak zwykle.
Leszku, ty sie nie zapędzaj bo znowu ci sie odklei i nie bedziesz wiedzial kim jestes. Niedawno pisales tak:

Cytat:
Niestety ale to musi wszystko pierd...ć i zacząć od IV ligi, by budować od podstaw. I tak zapewne kiedyś będzie. Do tego czasu Jaro będzie pożyczał kasę, brylował na salonach i mydlił nam oczy, przedłużając agonię klubu. Żadnej sprzedaży póki co tu nie będzie. Aż stwierdzi, że finansowo już nie daje rady.
Cytat:
A żebyś wiedział. Dalej jestem na stanowisku, że nic nas dobrego z tym włascicielem nie czeka i prędzej czy później wylądujemy w IV lidze. I nie jestem w tych sądach odosobniony.
No i jeszcze
Cytat:
Królewski wypierdalaj
oraz
Cytat:
Jop won
Odkleiło się i już zdanie inne masz?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując