Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2025, 22:43
Mam siłę i zdrowie i zrobię to dla wislackiej społeczności oraz z poczucia misji!!!
A tak serio to sam aż z ciekawości się wkręciłem w .......enie tego jelopa i lubię też takie różne statystyki, ciekawostki i sobie to porozkminiam.

Kolejne co zjeb wymyślił to mówienie o tym, że w niższych ligach hiszpańskich warto szukać wzmocnień a podaje jako przykład dobrych transferow Lloncha,który tu przyszedł z La Liga xd podawanie nazwisk graczy, którzy grali w 2 lidze hiszpańskiej też normalne nie jest bo dziwne by było gdyby gracz co rzeczywiście coś tam grał w ich 2 lidze, nie sprawdziłby się w ekstraklasie w Polsce. Także będąc sprawiedliwym tych z La Liga 2 też sobie możnaby darować. No i na tym właśnie polega słowotok tego pajaca. Tu przekłamanie, tam manipulacja. I na koniec teza z ....y i porównywanie Sukiennickiego 20 letniego z 3 ligi polskiej, do chłopa ogarniętego, około 25 roku życia z 2 ligi hiszpańskiej

Markus to jest turbo zjeb
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując