|
Azor, ja właśnie uważam inaczej. Że takie szmaty trzeba napiętnować, najpierw udowodnić ich kłamstwa i manipulacje dokładnie, a później jedynie skrótowo płuc na nich żeby wypierdalali z tymi swoimi głupotami.
Tak jak tu po części dzięki mnie lesiu ma opinię chorągiewki, chorego psychicznie, bo po prostu zacząłem wyciągać cytaty jego jak co drugi dzień zmienia zdanie.
Tak jak z drozdem gdzie każdy wie że to debil, który ocenił mięśnie pośladkowe Omraniego i powiedział że to będzie przydatne w grze. Tak jak ludzie tu zauważyli że u wolfyego co drugi trener jest ok a co drugi zły i zaczęli jego hipokryzję wyciągać odnośnie super wuja Brzeczka. I tak samo teraz trzeba z tą menda zakłamana Markusem pojechać, który udaje tu wielkiego znawcę, zawsze napierdala ścianę tekstu a za tym się kryje jedynie kawał s....ysyństwa.
PS dla Markusa Sadlok to niewypał. Chłop zagrał w ekstraklasie dla Wisły ponad 200 meczów xd W chorym łbie zięba to są niewypały. Za to Baena kozak bo pięć asyst na krzyż miał i poszedł dalej grać do ekstraklasy. Pamiętam jak tu zjeby zaczęli bić pianę jak się okazało że jeździć bez głowy Baena ma jakieś liczby. Piali z zachwytu nad nim że jednak to jest kozak w Wiśle xd
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|