Cytat:
Marcus i Wolfy mają rację co do Ciebie, bo jesteś manipulator pierwsza klasa.
Pominąłeś fakt, że Fernández czy Colley to jeszcze spadek po Piasecznym i budżecie ekstraklasowym. Fernández zresztą przyszedł do Wisły bodajże z ligi arabskiej, więc on siłą rzeczy nie mógł grać za waciki. W dodatku był tak âprzepłaconyâ, że niemal w pojedynkę wciągnął nas do Ekstraklasy, co finalnie się nie udało przez partactwo Sobolewskiego. Ale już o tym nie napiszesz, nie? Nie pasuje do tezy.
|
A po co mam wspominac ze byli z zaciągu ekstraklasowego czy że dobrze ktoś grał? Jak jest przepłacony, to jest przepłacony. Także sam manipulujesz. Zresztą mi nawet nie chodzi, że ktoś jest przepłacony, tylko, że rzekomo gracze z zagranicy są tańsi od Polaków. CO jest zwykłą bujdą na resorach.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.