Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2025, 15:10
Stranieri są tak samo "tani" jak Polacy. Gdy przychodza z gównligi to są tani ale jak tylko wypalą to uciekają za granicę albo chcą kokosów, tak samo jak Polacy. I tu jest wiele przykładów od przepłaconego Fernandeza czy nawet teraz Rodado, który w I lidze zarabia grubą kasę. Carlitos też chyba zarabiał dużo. Zarabiać więcej chciał Igbekeme, odszedł, nikt mu nie chciał dać tyle co sobie wymyślił i wrócił. Carbo też raczej mało nie zarabia. Colley też miał kontrakt wysoki.

Także ja nie wiem skąd się wziął ten mit, że zagraniczni gracze są tańsi niż Polscy. Jak przychodzi z 10 ligi z Niemiec czy Hiszpanii to może zarabia mało - ale i tak więcej niż u siebie miał - ale jak tylko się okażę, że potrzebny jest w I drużynie to od razu wołają kontraktów nierzadko gwiazdorskich.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując