|
Wilczek, ty lepiej rób Jop watch 2025/2026 i nie ........ Jakby Rude miał takie wyniki to byś mu właśnie lizał pałę, a tu tak zachowawczo coś, żadnych statystyk nie prowadzisz żeby Jopa porównać z Moskalem czy Rude. Słabo coś
PS mnie to rozwala jak te wszystkie bałwany pokroju Markusa, Lesia czy wolfyego tu się spuszczali nad Rude, że co to za trener przyszedł, młody zdolny (niczym opis Dudy xd), później sobie wmawiali jak on rozwija graczy, analizy robili, przykłady podawali jak to pod nim Wisła gra dobrze, jak młodzież się nauczyła grać. Ja pierdziele, jak można być takim idiota... Przyszedł Jop znikąd, powoli sobie pracuje, widać że dziesięć razy bardziej ogarnięty od tego szczura i bajkopisarza Rude jest, pod nim pilkarze praktycznie wszyscy się rozwinęli, każdy zrobił progres, ten kto nie zrobił to albo go już nie ma albo dogorewa na ławce czy poza składem, transfery robione z sensem, piłkarze tak dobierani żeby wnosili wartość. I co? I ....a cicho, wolfy, Markus i lesiu jakoś nie analizują jakiego mamy super trenera, jak każdy wie rozwinął i że to dzięki Jopowi wszystko. Masakra jak można być taka szmata antypolska, tylko dlatego, że trenerem jest Polak a nie jakiś ich pan z zagranicy, oczywiście najlepiej z zachodu bo my som sto lat za nimi
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 13.08.2025 o godz. 19:40.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|