Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2025, 19:46
Oczywiście Markusina jak zwykle przekręca praktycznie wszystko co przeczytał, tak żeby pasowało do koncepcji.

Oczywistą rzeczą dla każdego kto nie jest tępą łychą jest fakt, że stwierdzenie, że Duda przynajmniej nie traci 50% skilla przy mrozie jak Rodado (po strasznie słabym meczu Rodado i przyzwoitym Dudy) jest hiperbolą. Oczywiście, że każdy Hiszpan gra gorzej w warunkach do jakich nie jest przyzwyczajony. Mój post był po meczu rozegranym przy siarczystym mrozie i napisalem, że jak się zrobi cieplej to będzie lepiej. No i co? No i było lepiej. A czy to było o 20% lepiej czy 50% to przyznaję, że nie wiem

Doczepiłeś się tego jak rzep psiego ogona, jednocześnie praktycznie ignorując, że drużyna za czasów Rude zawiodła, a była budowana wg twojej koncepcji, a ta Jopa daje radę będąc zbudowana wg mojej.

Co do transferów to oczywiście, że jeśli gracz zza granicy będzie dużo lepszy od opcji Polskiej to powinien zostać zakontraktowany. Tak czy siak należy pilnować, aby nie przesadzić. Dobrze by było ściągnąć 1 Polaka i 1 obcokrajowca.... Dwóch Polaków to byłaby super sprawa. Tak czy siak pewnie rynek sam podyktuje nam ruchy.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.08.2025 o godz. 19:54.
Odpowiedz cytując