Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2025, 14:25
Cytat:
Oj nie masz argumentów to musisz lecieć inwektywami.
To nie są inwektywy, tylko rzeczywisty opis twojej osoby. Co ty myślisz, ze będziesz tu co miesiąc pisał raz Jop won, Zaskroniec wypierdalaj, za miesiąc, że jest super i Królewski ogarnia, a za miesiąc znowu się błaźnił pisząc o 180 stopni inaczej i ktoś tu ciebie ma za to pajacowanie poważnie i z szacunkiem traktować?

Pomijam fakt tego, że wystarczy się wczytać w to co ja czy mi pdoobni pisali wczesniej i wszystko się sprawdza w 100 procentach, w przeciwieństwie do pieprzenia różnych brawoszefów i fajnopolaków. Wasze hiszpańskie czy inne wizje dały plamę, pajacowanie Królewskiego, bajki o AI itd Wszystko zaczęło się układać z większą ilością Polaków, PMSem na ławce trenerskiej i jak Zaskroniec przestał .......ić bajki niczym Andersen.

Także wszystkie punkty, o których tu pisałem ja i inni zostały spełnione i mieliśmy rację. Ale tego zjeby takie jak ty i inni nigdy nie przyznają.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując