Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2025, 09:37
Nie przesadzajmy, ze sa dla nas totalna niewiadoma. To nie lata 90te.

Jesli utrzymamy swoj poziom, determinacje, bedzie wola zwyciestwa, to nie widze szans zebysmy mogli przegrac.
Mamy bardzo duzo jakosci z przodu, kazdy z kwartetu Fred, Erthaler, Kuziemka, Rodado moze indywidualna akcja, zagraniem przechylic szale korzysci na nasza strone.

W poprzednim watku meczowym byla dyskusja odnosnie Kuziemki, ze moze to byl jednorazowy wystrzal, a ja pisalem, ze zobaczymy czy bedzie w stanie powtorzyc swoja dobra gre, zaznaczajac, ze wystarczy jedna dobra akcja w meczu. No i dal jedno fantastyczne podanie, zupelnie nieoczywiste i "inne" niz w hattrickowym meczu. Tym samym pokazal, ze daleko mu do jego sufitu. Co nie znaczy, ze nie trafi sie slabszy okres, trafi sie na pewno, pytanie jak on na to zareaguje i to bedzie odpowiedz na pytanie czy jeste materialem na klasowego grajka. O pozostalej trojce nie ma sie co rozpisywac, bo to oczywistosc.

Mam tez wrazenie, ze wraz ze wzrostem poziomu z przodu i Duda sie podnosi, gra lepiej, lepiej sie ustawia, lepiej zagrywa, lepsze decyzje podejmuje, choc rezerwy jeszcze sa.

Ale kluczem jest motywacja, ktorej tej ekipie nie brakuje i nie lamia ich stracone bramki. Mental widac, ze jest bardzo mocny, a jak jest mental na odpowiednim poziomie i do tego sa umiejetnosci to wyniki beda.

Dlatego jestem dziwnie spokojny, ze wygramy 3:0, moze 3:1.
Odpowiedz cytując