Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2025, 19:05
s1mone napisał(a):Wyświetl post
No faktycznie straszna tragedia, że nie zauważyłem info, że Cziczkan się rozleciał. Chyba się potnę czerstwą bułką

Ty jesteś jeden wielki kręt.
Ja już tu wymieniałem błędy Ratona, lista z jednej rundy była wielkości kartki A4. Chłop popełnił niemożliwą ilość błędów na rundę, to był gościu rodem z Benny Hilla, a ty go broniłeś. No spoko. Ja nie widziałem takiej rundy w wykonaniu żadnego bramkarza w żadnej lidze, nigdzie - na żadnym poziomie. Nie chce mi się tego posta szukać, gdzieś sobie wisi.

Broda rozegrał u nas pewnie z 20-30 meczy. Zapieprzył nam może z dwa.

Wczoraj zagrał bardzo słabo, ale patrząc na to z punktu widzenia logiki to z 3 jego największych błędów najgorszy był ten z którego przeciwnik nie skorzystał.

1 gol - typowy bramkarski klops dwa kroki do przodu, dwa do tyłu - przez co nie był optymalnie ustawiony. Tyle, że tam byli jeszcze obrońcy, którzy mogli interweniować, piłka odkręcała się od bramki. Gol prowadzący do utraty gola, pewnie exp. goal z takiej akcji w granicy 20-30%.

3 gol - tu już był balonik, który miał psi obowiązek złapać w zęby, expected goal z tej sytuacji pewnie poniżej 50%, bo tam też był obrońca, która walczył z napastnikiem.

No i najgorszy błąd Brody - bez konsekwencji. To był już typowy totalny babol w stylu Ratona. On właśnie takie sadził, wypuszczał piłkę, podawał do przeciwnika, generalnie tworzył sytuacje przeciwnikowi z niczego, a nie z jego dobrej gry. Raton w tym królował, narobił baboli jakby z ckmu nimi strzelał. A teraz Broda zagrał tragiczny mecz w 20-30 występie? I to ma dowodzić czego niby? Tego, że jest gorszy od chłopa, który w rundzie kolekcjonował takie występy na pęczki?

Nie rozumiem logiki bo jej nie ma. Jak zwykle u ciebie. Jeśli musiałeś czekać ponad rok czasu na taki mecz Brody po odejściu Ratona by potwierdzić swoje przypuszczenia, to potwierdziłeś jedno wielkie g-ówno.
nie będę bronił Brody, bo to nie jest dobry bramkarz
wczoraj był słabiutki, ale
Raton to dno i trzy tony mułu, a Broda przy nim wygląda jak PAN KIPER

przy pierwszej bramce poza faulem Biedrzycki nie popisał się też przy centrze z wolnego, bo uciekł mu ten koleś, który potem strzelił na 1-0

ps. Broda ma u nas w jedynce 23 spotkania (13 w lidze, 1 w barażu, 5 w PP i 4 w Europie). Zagrał też na wypo w Chojniczance, 32 mecze w II lidze. Więc tego doświadczenia nie ma zbyt dużo...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując