Leszku, z racji na to, że bardzo cię lubię i jestem kulturalnym człowiekiem nie chcę cię ośmieszać ale powiedz mi, kto to napisał 30 maja tego roku, w temacie o Jopie:
Cytat:
Chyba Królewskiego poj...
Z tego nic nie bedzie, dopoki ten pajac będzie prezesował.
|
I chwilę wcześniej
Co do drozda. Nie no z roku na rok jest co raz lepiej. Stabilne miejsce w I lidze. Już czwarty rok się w niej utrzymaliśmy. Do tego rekord nasz czyli 10 miejsce w tej lidze. Długo co raz większe, kadra sklecona co roku. W tym roku jakościowo lepiej ale znowu za krótka ławka.
Tak jak ci napisałem, jedyny plus Zaskrońca to jest to że się przestał wpierdalac i pajacowac i efekty tego już są. Zatrudnienie Jopa zamiast jakiegoś analityka z Hiszpanii też na plus i gościu sobie spokojnie pracuje, wyniki robi, rozwija młodych - którzy nam właśnie ratują sezon kolejny bo gdyby nie ....a, Letkiewicz, a być może teraz do nich dołączy Kuziemka, to byśmy byli w ....zie węża, bo by brakowało kolejnych 2-3 do gry czy nawet na ławkę.
Czyli rozgryzanie enigmy skończyło się na tym żeby przestać enigmę rozgryzać, nie wpierdalac się, nie szukać trenera analityka przez AI, wziąć Jopa, który ciągle był pod ręką i "samo" się wszystko robi.
W nawiązaniu do logiki i innych wpisów. Tak, awans do Ekstraklasy raczej celem samym w sobie nie jest, jedyny sens przy polityce Zaskrońca to jest awans i utrzymywanie się tam. Inaczej istnieje możliwość, że przez awans zrobi się jeszcze większy burdel - podwyżki za awans, premie, kompletowanie kadry od nowa, przepłacanie, być może nerwowe ruchy zima, kolejne przepłacanie itd a później spadek i zostanie z tym balastem w I lidze.
PS drozd, przeczytaj mój podpis, jaki ty jesteś oderwany od rzeczywistości możesz z niego wyczytać xd Znajdziesz choć odrobinę taktu, by przeprosić jeśli nie awansujemy? Hle hle hle