Wyświetl pojedynczy post
Tantal
Senior Member

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2025, 20:51
Troszkę może źle zrozumiałeś Pepe moje ostatnie akapity

Chodziło mi o to, żebyśmy po potencjalnym wygraniu meczu z Tyxhami w pozostałych meczach utrzymali średnią 2,0. Czyli w pozostałych 31 meczach zdobyli 62 punkty, + 9 z początkowych trzech męczy i mamy 71, łączną za cały sezon 2.088.

To co próbuję pokazać to jak bardzo kilka wygranych meczów na początku sezonu może nam ustawić sytuację i pozwolić na spokojną grę przez resztę sezonu ze sporym marginesem na remisy i porażki. Dokładnie to sobie w zeszłym roku zapewnił BrudPet. Nabili punktów na początku i dali radę awansować, choć na wiosnę wyglądali bardzo mizernie i punktowali jak doły tabeli. Mam poczucie że u nas w tym sezonie to może wyglądać podobnie - mamy szansę odjechać reszcie na samym początku, a potem już możemy nawet grać w kratkę i nas nie dogonią.

Sumując patrzę dokładnie na to samo co śledi MaLk - próbuję trakować tą "brakującą średnią". To co mi się bardzo spodobało to to, że ta "brakująca średbia" ostanio niemal się zrównała z tą, którą realnie reprezentujemy pod wodzą Jopa. Statystyka sugeruje nam więc awans ))))
Ostatnio edytowane przez Tantal : 31.07.2025 o godz. 08:27.
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
Odpowiedz cytując