Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2025, 16:33
Stelio napisał(a):Wyświetl post
A pamiętacie jak się obawialiśmy, że Rapid nam podkupi Sukiennickiego po meczu na R22? I jakie byly zachwyty i oczekiwania względem niego?

Polecam lodu na głowę, Kuziemka może odpalić, a równie dobrze może być za 3 miesiące wymieniany jednym tchem obok Krzyżana, Starzyńskiego, Sukiennickiego, Młyńskiego, Gogóła.

Na razie jedynym 'wunderkidem' który faktycznie się sprawdził i gra pewnie dłuższy czas i w wielu spotkaniach jest Kutwa. Chłopak z którego nikt na starcie nie robił nie wiadomo jakiej gwiazdy.
Kutwa to pracuś. Podobno ostatnimi czasy spędził dużo czasu trenując zagrania i strzały lewą nogą.

Kuziemka nie pokazał nic ponad to co pokazywali Starzyński (miał być drugim Błaszczykowskim) czy Młyński w pojedynczych meczach, miał za to rywali którzy podchodzili wyjątkowo niefrasobliwie do krycia w polu karnym (Duarte mógł strzelić trzeciego gola głową ŁKS-ie z tego samego miejsca gdzie stał niepilnowany, ale podanie nie było tak dobre).

Przy czym ja widziałem w nim jakiś tam potencjał w poprzednim sezonie, ale za wcześnie na zachwyty. Niech się chłopak spokojnie rozwija.
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Problemem Sukiennickiego jest sam Sukiennicki. Dopoki glowy nie pouklada to nie bedzie z niego zawodnika.
A ja myślałem że słaba technika i brak myślenia na boisku.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując