|
Oo uderz w stół i pajace sie odezwa. Nie ma graczy słabych? Lasicki, Talary i inni, Colleya ma dużą pensje a raczej po kontuzji póki co formę ma słaba,jeszcze tydzień temu Jarocha był tutaj traktowany jako piąte koło u wozu, cienki jest Sukiennicki, nie mamy ławki rezerwowych a skrzydło ratuje mam wyciągnięty na siłę Kuziemka.
Ławka jest krótka, a kadra przepłacona. Plus jest taki, że Zaskroniec się przestał wpierdalac i po trzech latach wstydu oraz ogrywania się w pierwszej lidze być może już wystarczy i ta kadra zepnie dupę raz na cztery lata i awansuje.
To oczywiście żaden sukces mając cztery podejścia i taki budżet. W tym czasie do ekstraklasy awansowało kilka biedniejszych i słabszych ekip, awansowały kluby które zdążyły z nami czy po nas spaść i już spowrotem są w ekstraklasie. Chyba żadna szanująca się ekipa tzn duży klub, duże miasto, z takim potencjałem jak Wisła, nie siedzi w tej lidze tak długo jak my, tylko po prostu wraca. Tak jak wróciła Lechia zasłużona, Płock mający kasę, Termalica mająca kasę, Arka czy GKS po latach biedy i reorganizacji, Motor który na spokojnie się buduje czy nawet Ruch który biedny bo biedny ale wystrzelił i mimo że znowu w I lidze to ten awans zrobił wczensiej.
To jest śmieszna pierwsza liga, tu nie ma na przestrzeni typu sezonów możliwości nie awansować, bo tu zwyczajnie nie ma konkurencji, większość drużyny to są klocki a realna walka o top 2 toczy się między 2-4 zespołami, już nie mówię że można też awansować przez baraże ale trzeba ograć innych klocków jak Puszcza czy cienka Miedź.
My jak zawsze mamy drużynę nieskompletowana, tym razem nie jest bardziej jakościowa, nierozbuchana w 40 nazwisk ale w klubie szpital i strach pomyśleć co będzie dalej.
Brawoszefy triumfują bo Zaksorneic wygrał dwa mecze w I lidze po 4 latach xd ja właśnie z takich idiotów jak ty mam tutaj będę od kilku lat, patrząc jak się wijecie w swoich zeznaniach udając jak to ciągle jest zajebiście dzięki Zaskrońcowi, który raz jest chwalony że skończył z polaczkami i PMS a teraz wychwalany jak dobrze zbudował skład i jak zre xd
Zapamiętaj, Zaskroniec tylko dlatego może być pochwalony że się nie wpierdala i nie ma on żadnego wpływu na to co się dzieje na boisku. Im bliżej był drużyny latając z głośnikiem, spowiadając się przez C, czy pisząc na X że Duda to talent który rodzi się raz na dekadę tym śmieszniej i zalosniej to wyglądało. Jak przez takie działania miał jakiś wpływ to zawsze było na koniec źle bo pajacowaniem można jedynie morale popsuć.
Przestał .......ić bajki o algorytmach, o tym że teraz już kazdy transfer to będzie przez AI wychodził, przestał widocznie ja polecenie Moorea ściągać młodych zdolnych Polaków, przestał ściągać kaleki połamane na spółkę z Rude i Kilo oraz ich agentami od jebania Wisly na kasę, i w ten sposób można w spokoju l, w klubie z takim potencjałem, z źle złożona i przepłacona kadra, myśleć o awansie z śmiesznej polskiej pierwszej ligi. Tu jak widać wiele nie trzeba żeby być w czubie tabeli
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|