|
Fajnopolacy w stylu Lesia w gazie, reszta w odwrocie i zamknęła mordy. Miałem pisać co by tu się działo gdyby trenerem był Jope /Rude albo Kuziemka był jakiś Hispzan. Byłoby oczywiście pianie przez idiotów jaki to fachowiec zawitał do Wisły i nawet z polskiego młodego drewna zrobił piłkarza w jednym obozie przygotowawczym a z Jarocha zrobił Pana Piłkarza. Kuziemka gdyby się nazywał Kuzieminho byłby tu już nazywany talentem ja miarę Neymara i markusiki z innymi pajacami by wyśmiewali Polaków szczególnie młodych, że przyszedł pierwszy lepszy kopacz z zagranicy w ich wieku i pokazał jak się gra xd Byłby pompowny sto razy bardziej niz Baena.
Póki co Markus i inny psy nie odszczekaly swojego .......enia o niższości PMSow i hiszpańskosci Wisły, bo tylko ona, albo jakaś inna zachodnia nacja może dać wynik w I lidze. Zobaczymy jak dalej będzie, oby jak najlepiej, mimo nadal źle dobranej kadry i oby dalej psiochy piekły brawoszefow
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|