Witalis napisał(a):

|
W Wiśle każdy jest do sprzedaży za odpowiednią kwotę, a już pewno do sprzedaży jest młody zawodnik, który nie robi postępów choć ma dobry PR. Co nie znaczy, że trzeba takiego zawodnika obrażać albo nie wolno mu kibicować.
|
Wbrew pozorom ja im kibicuję i marzę o tym żeby nagle zrobili postęp, kupił ich zagraniczny klub w którym nie będą szorować ławy. Naprawdę.
Ale to nie oznacza że przyłączę się do chóru oszołomów robiących piłkarskiego półboga z każdego gówniarza który rozwinął się odrobinę szybciej niż rówieśnicy, zwłaszcza jeśli zatrzymał się w rozwoju gdzieś między trzecią a drugą ligą.
Swoją drogą to sztuczne pompowanie balonika przez przygłupich dziennikarzy i kibiców-oszołomów robi więcej szkody niż nasze braki w strukturach klubu. Wywiad z Krzyżanowskim pokazuje totalną odklejkę i brak rozeznania gdzie tak naprawdę jest. Dużą winę ponosi tu też medialny właściciel stawiający ich na piedestał na którym jeszcze długo nie powinni być stawiani, o ile w ogóle.
Patologia.
Karherop napisał(a):

A mi sie wydaję że dobijemy do miliona i pojdzie. Jeszcze caly sierpien jest na robienie transferow. Kontrakt ma na tyle dlugi, że jak nie teraz to w zimie też będzie dobry moment na transfer.
A KD ewidentnie przebiera nogami do transferu, albo mam tylko takie wrażenie.
|
Ten milion to było na serio, bo nie jestem pewny czy wyczułem ironię?