Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2025, 10:04
Witalis napisał(a):Wyświetl post
W Wiśle każdy jest do sprzedaży za odpowiednią kwotę, a już pewno do sprzedaży jest młody zawodnik, który nie robi postępów choć ma dobry PR. Co nie znaczy, że trzeba takiego zawodnika obrażać albo nie wolno mu kibicować.
Wbrew pozorom ja im kibicuję i marzę o tym żeby nagle zrobili postęp, kupił ich zagraniczny klub w którym nie będą szorować ławy. Naprawdę.

Ale to nie oznacza że przyłączę się do chóru oszołomów robiących piłkarskiego półboga z każdego gówniarza który rozwinął się odrobinę szybciej niż rówieśnicy, zwłaszcza jeśli zatrzymał się w rozwoju gdzieś między trzecią a drugą ligą.

Swoją drogą to sztuczne pompowanie balonika przez przygłupich dziennikarzy i kibiców-oszołomów robi więcej szkody niż nasze braki w strukturach klubu. Wywiad z Krzyżanowskim pokazuje totalną odklejkę i brak rozeznania gdzie tak naprawdę jest. Dużą winę ponosi tu też medialny właściciel stawiający ich na piedestał na którym jeszcze długo nie powinni być stawiani, o ile w ogóle.

Patologia.
Karherop napisał(a):Wyświetl post
A mi sie wydaję że dobijemy do miliona i pojdzie. Jeszcze caly sierpien jest na robienie transferow. Kontrakt ma na tyle dlugi, że jak nie teraz to w zimie też będzie dobry moment na transfer.

A KD ewidentnie przebiera nogami do transferu, albo mam tylko takie wrażenie.
Ten milion to było na serio, bo nie jestem pewny czy wyczułem ironię?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.07.2025 o godz. 10:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując