Wyświetl pojedynczy post
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2025, 21:26
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Eksperymenty ze składem przeszły z ultra słabą Stalą.
Z drużynami mierzącymi w coś więcej, niż walka o spadek, coś takiego nie przejdzie.
Pan Trener Mariusz Jop ustawił skład ultra ofensywny, w szczególności bez defensywnego środka.
Najprawdopodobniej z ŁKSem w środku zamiast Dudy będzie ktoś bardziej defensywny.

Bez Mikulca mamy na razie słabość na skrzydle ale dziś to wszystko zagrało.
Jaroch, który mógł być autorem karnego dla Stali, zrobił asystę przy pierwszej bramce i strzelił drugą - na pole karne wrzucił Ertlthaler.
Druga połowa bez historii bo Stal się już podłamała, a Rodado dobił (...), którzy nie wpuścili nas na trybuny.

sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Minęło już kilka godzin od meczu a ja cały czas zastanawiam się, co miał w głowie Jop wystawiając taki a nie inny skład.
O ile jeszcze Biedrzycki w miarę się obronił, to jednak Krzyżanowski i Sukiennicki całkowicie nie.
Ja tam nie widzę żadnych postępów w grze obronnej Krzyżanowskiego, natomiast Sukiennicki....tu nawet nie ma co napisać.
Z lepszym rywalem nie mają prawa grać i tyle.

Naprawdę, nie mam pojęcia jaką wizję miał Jop, na ilu treningach ćwiczył takie ustawienie, bo że w sparingach grał inaczej to wiemy.
Skład z jedną zmianą ze sparingu ze Slovanem.
I ta zmiana to Kuziemka zamiast Baniowskiego.
Chyba piłeś więcej ode mnie
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 20.07.2025 o godz. 21:34.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując