Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2025, 21:34
Cytat:
Ja prdl tyle wystarczy za komentarz

https://www.transfermarkt.pl/fortuna...wettbewerb/PL2

Nie chce mi się zbytnio tłumaczyć, bo ty jesteś zwykłym debilem, który i tak nic nie zrozumie ale jak się ustawi na tej stronie minuty potrzebne na zdobycie gola, to wyniki Rodado nie są jakieś wybitne. To jest po prostu bardzo dobry piłkarz I ligowy i nic więcej. Mało tego, przykłady Zjawińskiego czy Czubaka pokazują, że można grać podobnie lub lepiej jak Rodado a mieć lat poniżej 25, a nie być w swoim prime i mieć wiek 26-28 lat.

Kolejne spostrzeżenie jest takie, że nawet te gwiazdy I ligowe odbijają się od lig zachodnich czy naszej ekstraklasy i nagle z tych kilkunastu czy nawet ponad 20 bramek w I lidze, robi się kilka a nawet 0 w ekstraklasie i innej podobnej lub słabej lidze zagranicznej.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując