Wyświetl pojedynczy post
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2025, 10:55
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiałem się czy po przekonaniu Angela do pozostania w Wiśle nadal będzie hejt na Królewskiego.
Nawet 24 godziny nie minęły ... #jprdl

Ćwiąkała też wam nic do rozumu nie przemówi ale dla reszty normalnych polecam:
https://youtu.be/rEtY0h3Jzkw?si=rN-QpM6mFLr1MSzr
Mam nadzieję, że uda się dosyć prosto....

Nikt nie kwestionuje tego, że z punktu widzenia poziomu sportowego to pozostanie Rodado jest dla Wisły super sprawą.
Ale każdy myślący człowiek powinien przynajmniej spróbować popatrzeć na to szerzej.

Dlaczego pozostanie Rodado w Wiśle jest super opcją? A no m.in. dlatego, że każdy zdroworozsądkowy człowiek wie, że Basza i algorytmy Królewskiego w połączeniu z brakiem kasy nie są w stanie sprowadzić tutaj żadnego napastnika, który da 50% tego co Rodado.
I w tym wszystkim naprawdę ciężko jest niedostrzec winy Królewskiego, który przepala kasę w sposób wybitny, chwaląc się jednocześnie inwestycjami w "technologie", które nie dają efektów w aktualnej sytuacji.

Czy naprawdę tak trudno to rozróżnić?

A może w normalniejszym niż Wisła klubie wyglądałoby to tak, że Rodado odchodzi do Bułgarii a Wisła za powiedzmy 1/3 czy nawet 1/2 kasy z jego transferu sprowadza realne zastępstwo z realnej listy potencjalnych kandydatów?
Ale to trzeba by mieć realne narzędzia i działać normalnie a nie brylować wyłącznie w mediach społecznościowych jak Królewski.

Jeżeli prawdą jest, że w Wiśle Rodado ma zarabiać 600k euro rocznie a Bułgarzy proponowali mu 700k rocznie - to w sumie nic dziwnego, że zdecydował się zostać. Pytanie, czy Wisłę stać na potężny kontrakt Rodado jest otwarte, o tym przekonamy się.za jakiś czas, może nawet szybciej niż się wydaje.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując