Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2025, 09:01
Obejrzałem ostatnie dwa wywiady Zaskrońca i oprócz gadki szmatki o niczym, podaniu zero konkretów na temat Moorea, roztaczał po prostu wizje jak to jest dobrze, a że będzie jeszcze lepiej, dał się złapać na jednej kwestii.

Oto wasz mitoman-oszust:

Artykuł z 4 stycznia 2024 czyli 1,5 roku temu
https://sport.tvp.pl/75155800/notes-...je-transferowe

Cytat:
Moim celem jest stworzenie jest sprawienie, by Wisła była liderem pod względem "data science team" nie tylko w Polsce, ale i na całym świecie. Uważam, że mam do tego jedne z większych predyspozycji w kraju i mam zamiar to zrobić – powiedział Jarosław Królewski w programie "Prawda Futbolu".

– Dziś nasz dział zajmujący się analizą danych liczy dwie osoby, a wkrótce zostanie powiększony o kolejnego człowieka. Mam nadzieję, że za rok będzie ich 20 lub 30 – dodał Królewski.
Minęło półtora roku i:

https://www.youtube.com/watch?app=de...C5%82awLangier

Pytanie od widza "co z działem AI, były wielkie wizje a ciągle robi to jedna osoba?"

Zaskroniec trochę zakłopotany ale szybko przybiera rolę moralizatora: "a nie wiem dlaczego ludzie twierdzą, że jedna. Moim zdaniem robi to już prawie trzy. To jest pierwsza rzecz. No to jest właśnie kwestia tego jak ludzie postrzegają, jakie sobie kalki budują. W tym momencie mamy 2,5 etatu, które zajmuje się kwestiami dotyczącymi danych i naszych produktów własnych i będziemy go jeszcze rozwijać więc to jest nasz pomysł na to"

Czyli przez 1,5 roku do działu dołączyło pół osoby xd W takim razie w czym my jesteśmy klubem przyszłości? Pomijam fakt, że to już dwa lata temu miało być oparte na algorytmach, transferach z AI itd Oraz fakt najwazniejszy, jaki to jest jebany mitoman i kłamca. Dlatego dla mnie jesteście zjebami, że mu wierzycie we wszystko na słowo.
Sprawa z Moorem wygląda dokładnie tak samo jak cała działalnosć Zaskrońca. Oprócz tego, że to jest mocne nazwisko, to wszystko jest budowane na braku transparentności, obietnicach, braku konkretów i .......eniu jak będzie super.

O tym pomyśle, gdzie Zaskroniec stworzy wielką miedzyklubową czy międzynarodową bazę analityków, do tworzenia algorytmów dla dobra świata nie wpsominam. Też coś pieprzył, że szuka ludzi, podał mejla i żeby się zgłaszać. Ze dwa lata temu to było i nic z tego xd
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując