|
Wiesz co pepe nie wiem czego bym oczekiwał, ale jeśli się powtarza i powtarzało ciągle na X i w wywiadach, że bardzo ważna jest transparentność to oczekiwałbym podstawowych informacji. Nie interesuje mnie jakakolwiek gadka z pseudo dziennikarzami tylko po prostu zwykła konferencja prasowa na której byłby PM przedstawiony. Nie wiem jakaś prezentacja tego co planują zrobić w tym klubie, jak to planują zrobić, jakie pieniądze za tym wszystkim stoją. Po prostu denerwuje mnie gadanie o transparentności, wizjach tylko wtedy jak to jest potrzebne do narracji. Ja po prostu po ostatnich 10 latach jestem pesymistycznie nastawiony do wszystkiego i nasza przeszłość nauczyła mnie głównie tego, żeby w ślepo każdemu nie ufać i oczekiwać, że każdy ma dobro klubu w sercu. Może być biednie i słabo sportowo, ale ma być normalnie. Nie chciałbym by ten klub był czyimś eksperymentem(zwłaszcza w momencie gdzie nad nim wisi ponad 110 milionów długów) i w momencie gdzie nie mamy kasy na opłacenie faktur na 50 zł miastu, gówniarzom klikającym w kąkuter czy za jakieś obozy. Najbardziej denerwuje mnie u nas przytaczanie statystyk na prawo i lewo, z których wynika, że jesteśmy top, ale jednak gnijemy w 1 lidze od lat. Nie wiem co by musiał zrobić Królewski by mieć czystą kartę, wydaje mi się, że niestety jest to niemożliwe. Chciałbym wreszcie usłyszeć jakiś plan, jakąś wizję, której się będą trzymać i jak ją zamierzają finansować bo teksty, że jest ciężko, ale hajs sie znajdzie jakoś do mnie nie przemawiają.
|