Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2025, 22:16
Cytat:
Cieszy mnie, że coraz więcej ludzi przejrzało na oczy i nie uważa Dudy już za wybitnego technika oraz wielki talent. Po założeniu odpowiednich okularów dostrzegasz zawodnika, który non stop poprawia getry, kręci kołeczka, podaje w 90% do stoperów lub bocznych obrońców, a w dodatku ma takie odruchy pocierania nosa i podkrążone oczy, które kojarzą mi się jednoznacznie. Co do liczb to praktycznie "zero tituli". Na wspomnienie okrzyku "KACPER DUDA PODPISZ KONTRAKT" chce mi się śmiać.
Problemem Dudy jest to, że nie odszedł z Wisły. W Wiśle im młodszy zawodnik, tym większy talent. Chłopak młody ma jakiś potencjał i dwa razy prosto kopnie piłkę i już jest w Wiśle okrzyknięty wielkim talentem. Im dłużej gra w Wiśle tym gorzej dla niego bo potencjału który miał lub nie, nie rozwinie, a im więcej lat w metryce tym większe oczekiwania.

Duda jakiś tam progres zrobił i może męczyć mecze w I lidze w pierwszym składzie ale jak na okres w Wiśle, oczekiwania i wiek obecny to się do dupy nadaje. Jeśli nie zacznie iść do góry to zostanie jednym z wielu. A w Wiśle takie talenty pojawiają się już od dawien dawna w postaci Buksy ostatnio czy kiedyś Bruda, Czekaja itd O innych nawet nie wspominam bo szybciej zwijali żagle niż jakkolwiek się dobrze pokazali a przez Wisłę to się pewnie takich przez ostatnie 15 lat przewinęło już blisko setki.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując